KHK ile görevden alınmıştı... Rektöre seslendi! Zerre kadar onurun varsa beni neden KHK listesine yazdın?

Doç. Dr. Candan Badem hakkında takipsizlik kararı verildi. Doç. Dr. Candan Badem, Munzur Üniversitesi Rektörü Ubeyde İpek'e seslendi.

Munzur Üniversitesi'nden görevinden alınan Kanun Hükmünde Kararname ile Doç. Dr. Candan Badem, "Tunceli Başsavcılığı 2016 yılından beri hakkımda yürüttüğü terörle ilgili soruşturmada nihayet tam takipsizlik kararı verdi" dedi.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, Munzur Üniversitesi’ndeki (eski adıyla Tunceli Üniversitesi) görevinden  “FETÖ soruşturması” nedeniyle KHK ile uzaklaştırılan Doç. Dr. Candan Badem ile ilgili  kararını verdi. 

Doç. Dr. Badem, savcılığın takipsizlik kararını sosyal medya hesabından duyurarak Munzur Üniversitesi Rektörü Ubeyde İpek'e şöyle seslendi:

"Tunceli başsavcılığı 2016 yılından beri hakkımda yürüttüğü terörle ilgili soruşturmada nihayet tam takipsizlik kararı verdi.

Munzur Üniv. rektörü Ubeyde İpek, sana sesleniyorum: Zerre kadar onurun varsa çık ve konuş bakalım, beni neden KHK listesine yazdın? Elinde ne kanıt vardı?

Ubeyde İpek şu soruya da yanıt ver: Üniversiteden bir öğretim üyesine, 'Candan Hocayı Fetöden atmadım, bana muhalefet ettiği için attım' dedin mi, demedin mi?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

TSK’den ihraç edilen teğmen İzzet Talip Akarsu’dan açlık grevindeki gazilere destek
Gülistan Doku soruşturması genişliyor: İki dalgıç hakkında tutuklama kararı
34 yıl sonra gelen mutluluk: İkiz çocuklarıyla Anıtkabir hayalini gerçekleştirdiler
İzmir’de 15 yaşındaki çocuk kalbinden bıçaklandı: 4 gözaltı
Bilgesu Erenus yaşamını yitirdi