Kene kabusu devam ediyor... KKKA'dan can kaybı 11'e yükseldi!

Sivas'ta hayvancılıkla uğraşan H.A. adlı yurttaş, vücuduna yapışan keneyi sağlık kuruluşunda çıkartmasına rağmen, yakalandığı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) sonucu hayatını kaybetti. Mart ayından bu yana can kaybı sayısı ise, 11'e yükseldi.

Sivas'ta kene kabusu sürüyor. Son olarak Merkez ilçeye bağlı Gülpinar köyünde ikamet eden H.A. (59) kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayvancılıkla uğraşan H.A.'nın 1 ay önce omzuna yapışan keneyi bir sağlık kuruluşunda çıkarttırdığı, ancak daha sonra rahatsızlandığı öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde KKKA tanısı konulan H.A., 1 ay süren tedaviye yanıt veremedi ve geçen gün yaşamını yitirdi. İki çocuk babası H.A.'nın cenazesi bugün ailesine teslim edildi.

Bu yıl mart ayından itibaren kene yapışması sonucu ortaya çıkan KKKA nedeniyle Sivas'ta hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Şoförü, başkan yardımcısına götüreceği 9 şişe viskiyle yakalanmış, 'operasyonun devamı için' serbest bırakılmış!
Birce Akalay'dan 'Ayşe Barım' çağrısı: 'Yaşamını yitirmesini istemiyorum'
Birleşik Kamu-İş Samsun’da: 'Kazanan emekçi olacak'
Murat Ongun'dan şoförünün tutuklanmasına sert tepki: 'Bana iftira atmasını istedikleri için içeri aldılar!'
İki üyenin istifasının ardından bir CHP’li üye partiden istifa etmesi için ölümle tehdit edildi