Kendilerini depremzede olarak tanıtıp kiraladıkları apart dairelerde kadınları fuhuşa zorladılar

Bursa'da kendilerini depremzede olarak tanıtıp kiraladıkları apart dairelerde kadınları fuhuşa zorlayan 4 kişi tutuklandı.

Adana'dan Bursa'ya gelen İsa D. ve eşi Nazime D. ile bu kentte yaşayan Hakan A. ve Adnan T., kiraladıkları otel ve apart dairelerde 5 kadını zorla fuhuşa sürükledi.

İhbar üzerine Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 şüpheli takibe alındı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, şüphelileri yakaladı.

'Depremzede' diyerek ev kiradılar

İsa D. ve Nazime D.'nin ifadelerinde, otel ve apart daireleri, kendilerini depremzede olarak tanıtıp kiraladıklarını söyledikleri belirtildi.

Kadınlar kurtarıldı

​Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Kurtarılan 5 kadın ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Vehbi Koç töreninde bir sanatçı iki metafor cümleyle bir salonu nasıl fethetti
İzmir'de temiz Körfez için Gediz vurgusu
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında savcı mütalaasını açıkladı... 3 isim için tahliye talebi
Trump'ın Fed Başkan adayından 'rejim değişikliği' açıklaması: 'Amerikalılar bunu şüphesiz hissediyor'
'Süper Gıda' efsanesi çöktü mü? Uzmanlar uyardı: Boşa para harcamayın!