Kazancı Holding’de kardeş kavgası: Mehmet Kazancı'dan Erdoğan'a çağrı

Mehmet Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, Kazancı Holding’de yaşanan krize müdahale etmesini istedi.

Kazancı Holding’deki kardeş kavgası büyüyor.

Gazeteci Barış Terkoğlu'nun aktardığına göre; Cemil Kazancı ve Mehmet Kazancı kardeşler arasındaki kavga bugün Yönetim Kurulu'na taşındı.

Mehmet Kazancı, şirketteki hisse dağılımı nedeniyle toplantı kararlarına şerh düştü ve holding binasını terk etme kararı aldı.

Şerhte, şu ifadeler yer aldı:

"Gündem üzerindeki görüşmelerin tamamlandıktan sonra hissedarlardan Mehmet Kazancı söz aldı. Şu şerhin düşülmesini talep etti: 'Konsolide Faaliyet Raporu'nun madde 1.3 sermaye ve ortaklık yapısında belirtilen sermaye yapısı doğru olmayıp, daha önceden de olduğu gibi kabul etmiyorum, hisse edinme şekli yasal değildir. Bu beyanım hazirun cetveli için de geçerlidir' diyerek sözlerini bitirdi. Yönetim Kuruluna başarılar dilenerek toplantının kapatıldığı Toplantı Başkanı tarafından bildirildi. İş bu tutanak tarafımızdan mahallinde tanzim edilerek imza altına alındı."

İki taraf da karşılıklı olarak polis çağırdı.

Polisin, holdingin hissedarlarından olduğu için dışarı çıkaramadığı Mehmet Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a holdingde yaşanan krize müdahale çağrısı yaptı.

Mehmet Kazancı, "Kardeşim, 'Şirket benim, sen bir şey alamazsın. Mahkemeye de gidersen mahkemeleri satın alırım, hiçbir mahkemeyi kazanamazsın' diyor. Bu konuda Cumhurbaşkanımızdan da yardım istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

RTÜK'ten Halk TV'ye 'karartma' kararı: 10 gün yayın durdurma cezası
Terör örgütü PKK silah bıraktığını duyurmuştu: MSB'den 'sürece' ilişkin dikkat çeken açıklama!
Kılıçdaroğlu'nun sözlerini haberleştiren Yeni Akit, İmamoğlu ve Özel'i hedef aldı
Osmangazi Köprüsü için şirkete 15,5 milyar dolar 'garanti' geçiş ödenecek
Kendisini MİT'çi olarak tanıttı, iş kadınını dolandırdı