Kartalkaya yangını - İnsanlar çocuklarını aşağıya atmak zorunda kaldı

Yangın anında binada olan otel çalışanı "Çok kötüydü. İnsanlar çocuklarını hayatta kalabilsin diye aşağıya atmak zorunda kaldı” dedi.

 Şimdiye kadar 79 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınında kimin sorumlu olduğu tartışmaları devam ediyor. Halen hiçbir yetkilinin istifa etmediği yangınla ilgili görgü tanıkları olayı anlamaya devam ediyor.

Yangın anında binada olan otel çalışanı otel çalışanı Mehmet Can Gezici, "Çok kötüydü. İnsanlar çocuklarını hayatta kalabilsin diye aşağıya atmak zorunda kaldı” dedi.

'12’inci kattan kadın bir hemşirenin atlamasını görmek zorunda kaldım'

Yangın sırasında otelde olan personellerden Gezici, alevlerin hızla otelin içerisinden yukarılara doğru yayıldığını anlatarak şunları söyledi:

“Yangın ilk çıktığı zaman uyuyorduk. Saat 03.00 civarı gibi uyandık. Dışarıya çıktığımızda çok kötü bir görüntü vardı. Buraya geldiğimizde kıyamet gibi görüntü vardı. Otel zaten ortadan yanmış, yukarıya doğru çok kötü bir şekilde ilerliyordu.

Yardım etmeye çalıştık camdan atlayanlar için yastık ve yorganlarımızı götürdük. 12’inci kattan kadın bir hemşirenin atlamasını görmek zorunda kaldım, hayatını kaybetti. Çok kötüydü. İnsanlar çocuklarını hayatta kalabilsin diye aşağıya atmak zorunda kaldı. Kurtulan da pek olmadı. Otele bakınca tekrar o anlar aklıma geliyor. Ne hissettiğimizi biz bile anlamadık. Yardım çığlıklarına cevap veremedik. Düşüncelerimi bile şu anda ifade edemiyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sabancı Vakfı’nın 50’nci Yıl Davetinde Kartalkaya Etkisi
Beylikdüzü'nde Kaçak Müzesi Yıkılan Balıkçı Kenan, İmamoğlu'na Karşı Tanık Oldu
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 'normal doğum' protestosu: Başhekim kürsüye geldi, öğrenciler salonu terk etti!
Beşiktaş'ın eski yıldızı Roman Saiss'ten Şenol Güneş'e sert sözler! 'İkiyüzlü tavır beni gerçekten sarstı'
ABD Yemeni, Husiler İsrail'i vurdu... Katliam gibi operasyon