Kartalkaya yangını: 66 kişiyi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı, Kartalkaya'da meydana gelen yangında 66 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 51 kişi ise yaralı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bolu'da meydana gelen yangında 66 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 51 kişinin yaralı olduğu açıklandı.

Bolu Kartlakaya'da gece başlayan yangınla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kameraların karşısına çıktı.

Bakan Yerlikaya, 66 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da yangında 51 kişinin yaralandığını bir yaralının durumunun ağır olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da olayla ilgili yangın raporlarıyla ilgili belediyeyi işaret etti. Kendilerine ulaşan bir şikate olmadığını otelin iki yangın merdivenin bulunduğunu söyledi. Bakan Ersoy, "Otelin 2021 ve 2024 yılında denetimleri yapılmış ve yangın yeterlilik ruhsatları talep edilmiş. Bugüne kadar itfaiye tarafından yangın yeterliliği ile ilgili olumsuz bir durum tarafımıza yansımadı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Milli Piyango rüyası: Bugünkü fiyatlarla büyük ikramiyeyle neler alabilirsiniz?
Veriler ortaya koydu: Dünyada kişi başı en fazla ekmek tüketen ülke Türkiye
Moskova’da bombalı saldırı: Rus general hayatını kaybetti
Evinde bıçaklanarak öldürülmüştü: Komşusu cinayeti itiraf etti
İstanbul'da trafik durma noktasına geldi: Yoğunluk yüzde 81'e ulaştı!