Kapılar otomatik kilitledi, bebek arabada mahsur kaldı: Çilingirle bebeği kurtardılar

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde otomobilinin içinde anahtarını unutan genç bir anne, kapıların otomatik olarak kilitlenmesiyle büyük bir şok yaşadı. 3 aylık bebeğinin araçta mahsur kalması üzerine talihsiz anne büyük korku yaşarken, çilingirci tarafından açılan kapılar anneyi bebeğine kavuşturdu.

İlçenin İnönü mahallesi İncirlik Camii önünde sürücü anne kısa süreliğine aracından indiği sırada Opel marka otomobilin anahtarını içerideki koltukta unuttu.

Otomobilinin içinde anahtarını unutan talihsiz anne, kapıların otomatik olarak kilitlenmesiyle bir anda büyük bir şok yaşadı.

Pusette bulunan 3 aylık bebeğin içeride kalmasıyla havasızlık ve sıcaklık nedeniyle bebeğin hayati tehlikesinin bulunmasından korkan anne, panik içinde gözyaşları içinde çevredeki esnaftan yardım istedi.

Bölgeye bir çilingirci çağırılırken, geçen yarım saatlik sürede bebeğin sürekli ağlaması anneyi daha da tedirgin etti.

Çilingircinin gelerek kapının açılması ile anne bebeğine kavuşurken, çevredeki herkes durumu alkışlar ile kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar
Telefonlarda Taksit Sayısı Artıyor! İşte Yeni Limit
Jeffrey Epstein’in ofisindeki tablo satışa çıkarıldı