Kamer Genç vefatının 6. yılında Tunceli'de anıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP İstanbul milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Yüksel Mansur Kılınç; Türkiye Tanıtım, Araştırma, Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) Tunceli’de düzenlediği "Vefatının 6. Yılında Kamer Genç’i Anma Programı"na katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP İstanbul milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Yüksel Mansur Kılınç; Türkiye Tanıtım, Araştırma, Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) Tunceli’de düzenlediği "Vefatının 6. Yılında Kamer Genç’i Anma Programı"na katıldı.

TÜLOV, eski TBMM Başkanvekili ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in vefatının altıncı yılında bir anma programı düzenledi. Tunceli İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte katılımcılar Kamer Genç için hazırlanan belgeseli seyrettikten sonra, resim sergisini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, anma etkinliğine ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Tunceli'de Türkiye Tanıtım, Araştırma, Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı’nın organizasyonunda Dersim'in yiğit evladı, değerli büyüğümüz, abimiz Kamer Genç belgeseli gösterimine katıldık. Kamer Genç'i aramızdan ayrılışının 6'ncı yılında bir kez daha saygıyla ve özlemle anıyoruz.”  

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise şu paylaşımı yaptı:

“Değerli siyaset büyüğüm Kamer Genç’in 6'ncıölüm yıldönümünde Türkiye Tanıtım, Araştırma, Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı’nca hazırlanan Kamer Genç belgeselinin Tunceli'deki ilk gösterimine Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba ve milletvekillerimizle katıldık. Kamer ağabeyi saygıyla ve özlemle anıyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: BİM’in kurucusu Zapsu: Philippe Starck koltukta oturan bir muhafazakârım
Murat Boz, Gülistan Doku için şarkı yazdı
Domenico Tedesco ile yollar ayrılmıştı: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için iki aday
Irak'ta hükümeti o kuracak... Başbakan adayı Ali ez-Zeydi kimdir? Masasında 3 kritik dosya var
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası: Yalıya metreler kala durabildi!