Kalp krizi geçiren balıkçının hayatı son buldu

SAKARYA'nın Adapazarı ilçesinde, balıkçılık yapan Süleyman Toğaç (60) 3 tekerlekli bisikletinden indikten sonra fenalaşarak öldü.

SAKARYA'nın Adapazarı ilçesinde, balıkçılık yapan Süleyman Toğaç (60) 3 tekerlekli bisikletinden indikten sonra fenalaşarak öldü. Toğaç'ın kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi'ne sabah saatlerinde 3 tekerlekli bisikleti ile gelen Süleyman Toğaç, bisikletinden inerek araziye girdi. Boş arazide bir anda yere düşen Toğaç'ı mahalle sakinleri fark etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil ekibi, Toğaç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri tarafından Toğaç'ın, ilk tetkiklere göre kalp krizi sonucu öldüğü değerlendirildi. Toğaç'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı
YRP'li Doğan Aydal'dan kaya gazı uyarısı: 'Toprağı zehirleyecek, depremi tetikleyecek'
Kübra'nın katilleri, sosyal medya hesabına girip yaşıyor süsü vermiş