Kaliforniya'da 7 büyüklüğünde deprem

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS) ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Kaliforniya'ya bağlı kuzeydeki Humbot bölgesinin açıklarında meydana gelen deprem üzerine National Weather Service (NWS) tarafından Kaliforniya ve Oregon eyaletlerinde tsunami uyarısı yapıldı.

ABD Ulusal Hava Durumu Servisine bağlı Tsunami Merkezi, ilk uyarısından bir süre sonra tsunami uyarısını kaldırdığını duyurdu.

San Francisco ve depremin en çok hissedildiği bölgelerden Eureka'daki durumu değerlendiren yetkililer, şu ana dek herhangi bir can kaybı ya da hasar bilgisi bildirilmediğini belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yılmaz Özdil'den çok sert Gürsel Tekin sözleri: "Bu saatten sonra değil il başkanı, anca il emniyetine bekçi olur"
İstanbul Barosu davası: Uluslararası hukuk ve insan hakları örgütleri mahkemeye görüş sundu
CHP İstanbul binasını polisle donatan resmi yazı kime ait?
İzmir'de polis karakoluna ateş açan saldırgan hastanede öldü
Yeni eğitim öğretim yılı başladı: İstanbul'da trafik kilit!