Kadir İnanır taburcu edildi

24 Mart'ta rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan sanatçı Kadir İnanır taburcu edildi.

74 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır'ın Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sona erdi.

Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart'ta rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sanatçı, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti.

Tedavinin iyi gitmesi nedeniyle 27 Mart'ta ekstübe edilen İnanır, 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılarak, servise alındı.

Servise alındıktan sonra yakınlarıyla birebir temas kuran ve toparlama sürecine giren, fakat rehabilitasyon süreci devam edecek olan sanatçı, bugün hastaneden taburcu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türkiye 1982’de, hem de 12 Eylül döneminde DNA’yı nasıl keşfetti?
CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü