İZMİT'TE VATANDAŞLAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURAN ÖNDER APARTMANI YIKILIYOR

İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı yıkıyor.

İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı yıkıyor.
 
İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi Kocaeli Adliyesi karşısında bulunan hasarlıÖnder Apartmanı’nın yıkımı, İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. 
 
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de yıkımın başladığı gün yerinde incelediği ve yaklaşık 1 ay 10 gün süreceğini belirttiği Önder Apartmanı’nın yıkım işlemleri, bu hafta içinde tamamlanacak.
 
1999 Marmara Depremi’nin sembolü haline gelen ve yan duruşuyla hem çevresinde oturan vatandaşlarda endişe yaratan, hem de önünden geçen yaya ve araçlar için tehlike oluşturan Önder Apartmanı, İzmit Belediyesi'nin yıkım çalışmaları sonrası tarihe karışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!