İZMİT'TE VATANDAŞLAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURAN ÖNDER APARTMANI YIKILIYOR

İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı yıkıyor.

İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı yıkıyor.
 
İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi Kocaeli Adliyesi karşısında bulunan hasarlıÖnder Apartmanı’nın yıkımı, İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. 
 
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de yıkımın başladığı gün yerinde incelediği ve yaklaşık 1 ay 10 gün süreceğini belirttiği Önder Apartmanı’nın yıkım işlemleri, bu hafta içinde tamamlanacak.
 
1999 Marmara Depremi’nin sembolü haline gelen ve yan duruşuyla hem çevresinde oturan vatandaşlarda endişe yaratan, hem de önünden geçen yaya ve araçlar için tehlike oluşturan Önder Apartmanı, İzmit Belediyesi'nin yıkım çalışmaları sonrası tarihe karışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Dünya genelinde WhatsApp krizi çıktı! Milyonlarca hesap kapandı: Meta'dan açıklama geldi
Rusya'ya sebze taşıyordu: Türk Ro-ro gemisine saldırı! 4 mürettebat yaralandı
Kayseri'de feci kaza... Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Türk vatandaşlığında 'sahte ekspertiz' iddiası: 2,5 milyar liralık kayıp
AKOM'dan İstanbullulara 'poyraz' uyarısı: Sıcaklıklar 33 dereceyi bulacak