İzmit Belediyesi'nin ücretsiz nikah salonlarından 2 bin 818 çift yararlandı

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘ücretsiz nikah salonu uygulaması’ kapsamında geçen yıl 2 bin 818 nikah kıyıldı.

Göreve geldikten sonra belediyeye ait nikah salonlarını 1 TL karşılığında evlenecek çiftlere açan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bu desteğinden 2021 yılında ise 2 bin 818 çift yararlandı.

İzmit Belediyesi’nin ücretsiz nikah salonu uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyeye başvurmaya devam ediyor. Kocaeli’nin merkez ilçesi olan İzmit, 2 bin 818 nikah ile en çok nikahın kıyıldığı ilçe oldu. 2021 yılında kıyılan 2 bin 818 nikah, son yılların rekoru olarak kayıtlara geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: BİM’in kurucusu Zapsu: Philippe Starck koltukta oturan bir muhafazakârım
Murat Boz, Gülistan Doku için şarkı yazdı
Domenico Tedesco ile yollar ayrılmıştı: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için iki aday
Irak'ta hükümeti o kuracak... Başbakan adayı Ali ez-Zeydi kimdir? Masasında 3 kritik dosya var
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası: Yalıya metreler kala durabildi!