İzmir Dikili'de endişelendiren yangın

Dikili'de yerleşim yerine ve Hayıtlı Plajı'ndaki tatilcilerin araçlarına yakın mesafede çıkan yangın, tedirginlik yarattı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 10 dönüm tarım, 5 dönüm de makilik alan zarar gördü.

Bademli- Denizköy arasında Hayıtlı Plajı'nın üst kısımlarındaki zeytinlik alanda, saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılarak makilik alana sıçradı.

Alevlere, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 helikopter ve 6 arazöz müdahale etti. Yerleşim yerine 150 metre ve tatilcilerin araçlarını park ettiği sahile yaklaşık 70 metre mesafedeki alevler, havadan ve karadan müdahale ile 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Plajdaki tatilciler, söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

Yangında, ilk belirlemelere göre 10 dönüm tarım, 5 dönüm de makilik alan zarar gördü. Piknik ateşinden çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Doruk Madencilik işçileri Ankara'da 1 Mayıs alanında
ABD’de bankacılık devi hakkında dava: Üst düzey yöneticiye ağır suçlamalar
1 Mayıs kutlamalarına giden işçileri taşıyan otobüs yoldan çıktı: 1 yaralı
Yalova’daki terörist ile HTS kaydına 'hurma' savunması
TMMOB uyardı: ‘Bingöl’de Yedisu segmenti 7.0 ile 7.4 büyüklüğünde bir deprem üretecek!’