İzmir depremiyle ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı

İzmirde yıkıma neden olan depremle ilgili sosyal medyadan provokatif paylaşımlar yapan bir kişi Antalya'da gözaltına alındı.

İzmir'in yıkıma neden olan depremle ilgili sosyal medyadan provokatif paylaşımlar yapan bir kişi Antalya'da gözaltına alındı.

Dün, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Twitter hesabından İzmir'de yıkıma neden olan depreme ilişkin sosyal medyadan provokatif paylaşımlarla ilgili 25 kişi hakkında işlem başlatıldığını, bu kapsamda 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bu sabah yapılan açıklamada ise, İzmir depremi ile ilgili provakatif paylaşım yapan bir şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi. Adı açıklanmayan şüpheli, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan adliyeye çıkarılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Suudi Arabistan’daki ABD üssü hedefte: Yakıt ikmal uçakları hasar gördü
Esenyurt'ta iş yerini kurşunlayan 2 şüpheli yakalandı
İstanbul'daki FETÖ davasında HAKMAR'ın sahibi hakkında yeniden tutuklama kararı
Bakan Tekin'den 'ara tatil' mesajı: 'Ekran başında değil, açık havada vakit geçirin'
Yasa dışı bahis soruşturmasında bir şirkete daha el konuldu: TMSF kayyım olarak atandı!