İYİ Parti'den çok konuşulacak 29 Ekim mesajı!

İYİ Parti’nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97’inci yılı dolayısıyla hazırlığı reklam filmi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

İYİ Parti’nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97’inci yılı dolayısıyla hazırlığı reklam filmi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

İYİ Parti'nin 29 Ekim reklam filminde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Parti Başkanlık Divanı’nın tüm üyeleri de rol aldı.

Reklam filminde, çocukların kurduğu kürsüyle anlatılmak istenen;

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile atıl duruma düşürülen, etkisi ve gücü törpülenen Meclis kürsüsünün, gelecek kuşaklar tarafından, yeniden kuruluyor olması.

Bunun yanında, İYİ Parti Genel Başkanı ve Divan üyelerinin, rol almasındaki amaç da, her birinin hayatın içinde olduklarına vurgu yapmak olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gözaltına alınan Alihan Kuriş kimdir?
AK Partili belediyenin 14 milyonluk ihalesini eski AK Partili başkan aldı
Süleymancılara operasyonun detayları: 32 şirket tespit edildi inceleme sürüyor
İran’dan Trump’a Hürmüz yanıtı: 'Şartlarımız kabul edilene kadar açılmayacak'
Popstar Mehtap’tan yıllar sonra gelen duygusal itiraf: 'Ölürüm kalırım diye açıklamadım'