İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, “Asırlık Gece” adlı belgesel dizi projesinin çekimleri nedeniyle 3, 4 ve 5 Ağustos geceleri Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası yönüne trafiğe kapatılacak. Kapanışlar 01.00 ile 05.00 saatleri arasında uygulanacak.

İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılacak dizi çekimleri nedeniyle geçici trafik düzenlemesine gidildiğini duyurdu. Köprünün Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası yönü, 3 gece boyunca belirli saatlerde araç trafiğine kapalı olacak.

ÇEKİMLER NEDENİYLE KAPATILDI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, “Asırlık Gece” adlı belgesel dizi projesinin çekimleri kapsamında bu gece Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası istikametine trafiğe kapatıldı.

Sürücüler, polis ekipleri tarafından alternatif güzergâhlara yönlendirildi.

3 GECE SÜRECEK

İstanbul Valiliği’nin açıklamasına göre köprü, 3, 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde saat 01.00 ile 05.00 arasında Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası yönüne kapalı olacak.

Trafik düzenlemesinin, çekimlerin güvenli şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla uygulandığı belirtildi.

SÜRÜCÜLERE UYARI

Valilik, sürücülerin mağduriyet yaşamaması için seyahatlerini planlarken kapanış tarih ve saatlerini dikkate almaları gerektiğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!