İstanbul'da yolcu seçen 6 taksi trafikten men edildi

İstanbul Şişli'de bir alışveriş merkezi önünde yolcu seçtikleri ve Türk müşterileri almadıkları tespit edilen 6 ticari taksi 5 gün süreyle trafikten men edildi.

İstanbul Şişli'de bir alışveriş merkezi önünde yolcu seçtikleri ve Türk müşterileri almadıkları tespit edilen 6 ticari taksi 5 gün süreyle trafikten men edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Şişli'de bir AVM önünde ticari taksilerin yolcu seçtikleri ve Türk müşterileri almadıkları yönündeki şikayetler üzerine denetim yaptı. Denetimde yolcu seçtiği tespit edilen ticari taksi sürücüleri 5 gün süre ile trafikten men edildi. 

Çalışma ruhsatlarının süresinin dolduğu da tespit edilen 6 sürücüye ayrı ayrı bin 339 TL cezai işlem de uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!