İstanbul'da nakliyeciler, sokağa çıktı

Fatih, Laleli'nin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi'nin günün belirli saatlerinde trafiğe kapatılmasının ardından nakliyeciler yine eylem yaptı.

Laleli'nin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi bölgedeki yayalaştırma çalışmaları kapsamında günün belirli saatlerinde trafiğe kapatıldı. İşlerinin aksadığını belirten nakliyeciler bugün yine eylem yaptı.

Grup adına açıklama yapan Erdal Altuntaş, "Bu piyasanın yükünün tamamını biz çekiyoruz. Kargolara biz taşıyoruz. Kargolardan biz taşıyoruz. Bu kadar millet mağdur. Dedikleri arabada, bize dayattıkları arabalarda yük arabası değildir. Bize dayattıkları arabalar golf arabasıdır. Mezarlıklarda kullanılan, kapalı alanda kullanılan golf arabasıdır.

Bizim yükümüzü çekecek bir araç değildir. Her seferde 7-8 çuval çıkıyor bu arabalarla nasıl taşıyalım. Ben arkadaşlarımın motorlarını tek tip yapacağına söz veriyorum. Sadece bize bunun için bir uygulama hazırlasınlar. Vergi vermeye de razıyız" dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Son anket: Antalya’daki “5 kelime” ve Silivri davaları son 1 ayda halkı nasıl etkiledi
İBB Davasında mahkemeden itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!
Banksy'nin yeni eseri mi? 25 metrelik heykel tartışma yarattı
Gülistan Doku'nun ailesi Erzurum'da ifade verecek
İBB davasında duruşma sırasında bir gözaltı daha: Gazeteci Erhan Tekten gözaltına alındı