İstanbul'da metro seferlerine kar yağışı düzenlemesi

İstanbul'da yarından itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Metro İstanbul seferleri düzenlendi.

İstanbul'da yarından itibaren giriş yapacak Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı havaya ilişkin peş peşe uyarılar yapılıyor.

 THY'de yarın için onlarca sefer iptal edilirken, İBB'den de yeni kararlar geliyor. Metro İstanbul da 13 Mart'a kadar sefer saatlerinin uzatıldığını duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ankara-Atina gerilimini hatırlattı: Macron'dan Yunanistan'a destek mesajı
Labubu oyuncaklarından 'yasaklı pamuk' çıktı
Deprem konutları ihaleleri dolandırıcılığına dev ceza
Çağrılar fayda etmedi, TMSF TELE1'i satışa çıkardı
Okul kana bulanmıştı... Yapay zeka devinin CEO'su özür diledi