İstanbul'da metro seferlerine kar yağışı düzenlemesi

İstanbul'da yarından itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Metro İstanbul seferleri düzenlendi.

İstanbul'da yarından itibaren giriş yapacak Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı havaya ilişkin peş peşe uyarılar yapılıyor.

 THY'de yarın için onlarca sefer iptal edilirken, İBB'den de yeni kararlar geliyor. Metro İstanbul da 13 Mart'a kadar sefer saatlerinin uzatıldığını duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!