İstanbul'da epilepsi nöbeti geçiren sürücü bariyerlere çarptı

İstanbul Bahçelievler'de seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan, epilepsi nöbeti geçirdiği öğrenilen sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Yenibosna mevkii D-100 yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek  yan yolda bekleyen iki taksinin yanından hızla geçip bariyerlere çarparak durabildi.

Hafif yaralanan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen sürücü, çevrede bulunanların yardımı ile otomobil dışına çıkarıldı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yerde yatan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra sedyeyle ambulansa taşındı ve hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yan yolda bir şerit trafiğe kapandı. (DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 70 yıllık bir taraftar olarak neden yine ve yeniden Aziz Bey’e oy vereceğim
ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak