İstanbul'da bir sağlık çalışanını darp eden kişi yakalandı

İstanbul’da bir hastanede görev yapan sağlık çalışanının dün darp edilmesiyle ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. S.D. isimli şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da bir hastanede görev yapan sağlık çalışanının dün darp edilmesiyle ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. S.D. isimli şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.30 sıralarında Fatih ilçesi Cerrahpaşa Mahallesi’nde bir hastanede görev yapan sağlık çalışanı D.D.A’nın darp edildiği ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Polis, burada saldırgan olduğu belirtilen S.D. isimli kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli bugün de "kasten adam yaralama" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Halit Yukay'ın ölümünde yeni ayrıntılar: Mangal başına geçip dümeni bırakmışlar!
Trafikte aracı çekilen AKP'li meclis üyesi partiden istifa etti!
Okul alışverişi: Veliler fiyatlardan, kırtasiyeciler satışlardan şikayetçi...
Melek Mosso yıllar sonra itiraf etti: 'Üç kez tacize uğradım'
Amasya'da iş cinayeti: Caminin kubbesinden düşen işçi hayatını kaybetti