İstanbul Valiliği'nden '25 Kasım' yasağı: Bazı metro istasyonları kapatılacak

25 Kasım Kadın Platformu'nun çağrısıyla bugün kadınlar Taksim Tünel'de bir araya gelecek. İstanbul Valiliği'nin kararıyla saat 15.00 itibarıyla Taksim'e çıkan istasyonlar kapatılacak.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında bugün saat 19.30’da kadınlar İstanbul Taksim Tünel’de yürüyüş yapacak.

İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda Metro İstanbul, 25 Kasım Salı günü saat 15.00 itibarıyla bazı hat ve istasyonlarda geçici düzenlemeye gitti.

Yapılan açıklamaya göre, M2 Yenikapı–Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim istasyonu ile F1 Taksim–Kabataş Füniküler Hattı ikinci bir duyuruya kadar işletmeye kapatıldı. Ayrıca Şişhane istasyonunun İstiklal Caddesi çıkışı yolcu kullanımına kapatıldı; yolcuların istasyonun diğer giriş ve çıkışlarını kullanabileceği belirtildi.

Metro İstanbul, trenlerin Taksim istasyonunda durmadan seferlerine devam edeceğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yapay zeka kendi etkisini anlattı: Hangi meslekler riskte, hangileri güvende?
Epstein belgelerinde adı geçen Bill Gates konuşmasını iptal etti
Hibrit otomobillerle ilgili şaşırtan analiz
Suriye'de genel af ilan edildi
Gözaltına alınmıştı... İsmail Hacıoğlu'nun TRT'deki dizisi 'Cennetin Çocukları' setine ara verildi