İstanbul Ortaköy'de CHP'nin seçim çadırı kundaklandı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Ortaköy semtinde CHP'nin seçim çadırına bu sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı düzenlendi. Ateşe verilen seçim çadırındaki malzemeler kullanılamaz hale geldi. Polis, saldırılarla ilgili inceleme başlattı.

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine günler kala siyasi partilerin seçim büroları, çadırları ve stantlarına yönelik saldırılar sürüyor.

Beşiktaş Ortaköy'de CHP seçim çadırı sabah 06.30 sıralarında ateşe verildi. Saldırı sonrası çadırda maddi hasar oluştu. Seçim malzemeleri kullanılamaz hale geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri inceleme başlattı.

CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından "Bu ve benzeri provokasyonlar bizim güzel günlerin gelişine olan inancımızı azaltmaz, demokrasiyi içine sindiremeyen, ülkemizi ve milletimizi kutuplaştırma girdabına sokmak isteyen bazı çevrelere fırsat vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Cem Özçelik de saldırıya tepki gösterdi. Özçelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Ortaköy'deki seçim çadırımız bu sabah 06.30 sularında alçak provokatörler tarafından ateşe verilmiş. Bu saldırı girişimleri bize vız gelir! Coşkun akan bir su gibiyiz, önümüzde durmaya gücünüz yetmeyecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Hasta Arkadaşı Ziyarette Hangi Şarkı Söylenir
Eğitim-Sen: Öğrencileri tarikatların eline terk etmek anlamına geliyor
Cevdet Yılmaz'dan Azerbaycan - Ermenistan barış anlaşmasına ilişkin açıklama
TESK: 'Esnafla vatandaş karşı karşıya getirilmemeli'
'Huzur İstanbul' uygulaması: Polis 700 kişiyi gözaltına aldı