İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün açtığı ihale, Kalyon Holding yöneticisinin kurduğu şirkete verildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün Pendik yerleşkesindeki ek hizmet binası onarım işi için açılan ihale, Kalyon İnşaat’ta teklif müdürü olarak görev yapan Selcen Zeliha Özkök Arda tarafından kurulan Arsen İnşaat’a verildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapım ihalesi Selcen Zeliha Özkök’ün kurucusu olduğu Arsen İnşaat’a verildi. Pazarlık usulüyle yapılan ihalenin yaklaşık maliyeti 6 milyon 671 bin TL olarak açıklanırken verilen en yüksek teklif 25 milyon TL oldu. 150 gün sürmesi planlanan proje için 3 firma teklif vermişti.

Medyascope'tan Okan Yücel'in haberine göre Kalyon İnşaat’ta teklif müdürü olarak çalışan Selcen Zeliha Özkök Arda ve İsmail Arda tarafından Mart 2014’te kurulan şirketin de dahil olduğu iş ortaklığı, TOKİ’nin 5 Haziran 2020’de Elazığ’da 142 adet konut inşaatı için düzenlediği ihaleyi de kazanmıştı. Selcen Zeliha Özkök Arda, 17-25 Aralık soruşturmalarında hakkında gözaltı kararı verilen isimler arasındaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Bakanlık tarih verdi: Boş tarım arazileri kiraya verilecek!
Resmi Gazete’de yeni atama kararları: Jandarma Genel Komutanlığı'nda üst düzey değişiklik
Bolu'da feci kaza... Yolcu otobüsü kamyona çarptı: Ölü ve yaralılar var!
GSM operatörleri bir kez daha başarısız oldu: ‘Çöken sistem değil, AKP’nin kendisidir’
Tugay Torbalı'dan seslendi: Her türlü güçlüğü hep beraber aşacağız