İstanbul Adliyesi'nde hareketli anlar: Gözaltına alındı

İstanbul Adalet Sarayı’na kesici bir cisimle girmeye çalışıp "Başsavcıyla görüşmek istiyorum" diye bağıran kişi gözaltına alındı.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın C kapısına gelen bir kişi çıkış kapısından adliyeye girmek istedi. Güvenlik görevlileri tarafından uyarılarak X-Ray cihazına yönlendirilen 30 yaşlarındaki Birol Ç. isimli şahıs, görevlileri reddedip adliyeye girmek istedi.

Uyarıları dikkate almayan Birol Ç. kesici bir cismi gözüne dayadı. Girişte bulunan bariyer demirini de eline almaya çalışan şahıs bu sırada kesici aleti elinden düşürdü. Birol Ç., çevredeki güvenlik görevlileri ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

"Başsavcıyla görüşmek istiyorum" diyerek bağıran şahıs, adliye karakoluna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Murat Boz, Gülistan Doku için şarkı yazdı
Domenico Tedesco ile yollar ayrılmıştı: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için iki aday
Irak'ta hükümeti o kuracak... Başbakan adayı Ali ez-Zeydi kimdir? Masasında 3 kritik dosya var
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası: Yalıya metreler kala durabildi!
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?