İsrail, Suriye'de Lazkiye Limanı ve Kamışlı Havaalanı'nı bombaladı

İsrail, Suriye’nin Akdeniz kıyısındaki Lazkiye Limanı ve Kamışlı Havaalanı'nı bombaladı.

 İsrail, Suriye’nin Akdeniz kıyısındaki Lazkiye Limanı'nı hedef aldı. Saldırılarda, Esad yönetiminin Suriye donanmasına ait unsurların hedef alındığı öğrenildi.

Suriyeli güvenlik kaynaklarına göre, bu saldırı, bir gün önce Şam’da düzenlenen üç hava saldırısının ardından geldi. İsrail, Şam’daki bir güvenlik kompleksi ile geçmişte İran’ın füze geliştirme için kullandığı belirtilen bir hükümet araştırma merkezini de bombaladı.

Pazar günü erken saatlerde ise İsrail, Sweida şehrinin kuzeyindeki Khalkhala hava üssü dahil olmak üzere Suriye’nin güneybatısında en az yedi hedefi bombaladı.

İsrail, saldırılarını Türkiye sınırına sıfır noktadaki Kamışlı Havaalanı gibi noktalara da genişletti ve Suriye’nin donanması ile kara-hava unsurlarını hedef aldı. Suriye’deki çatışmalar, İsrail sınırı ve Fırat’ın doğusundaki bölgelerde yoğunlaşırken, bu alanlarda saldırıların sürdüğü ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Alanya'da orman yangını... Alevler mahallelere dayandı: 45 konut tahliye edildi!
Hastaneye kurşun isabet etti: 'Silahı deniyordum' dedi, gözaltına alındı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Gülistan Doku soruşturması... 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Ünlü DJ Kavinsky, Paris'te ölü bulundu