İsrail-Hamas: İkinci rehine grubu da serbest kalıyor

Cuma yürürlüğe giren anlaşma çerçevesinde, 8'i çocuk 13 rehinenin daha Cumartesi günü Hamas tarafından serbest bırakılacağı açıklandı.

İsrail ile Hamas arasında varılan ve Cuma sabahı yürürlüğe giren anlaşma kapsamında, ikinci bir rehine grubunun da Cumartesi günü serbest bırakılacağı bildirildi.

İsrail makamları tarafından yapılan açıklamada, serbest bırakılacak rehinelerin isimlerinin, ellerine ulaştığı kaydedildi. İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail Başbakanı Netanyahu, 13 rehinenin ailelerine konuyla ilgili bilgi verildiğini ifade etti.

İsrail makamları, 13 rehineden sekizinin çocuk olduğunu açıkladı. Rehinelerin serbest bırakılması karşılığında İsrail, Cuma günü olduğu gibi, cezaevinde tuttuğu bir grup Filistinliyi serbest bırakacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!