Isparta’da yolcu midibüsü devrildi: 15 yaralı

Isparta’da yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Isparta- Afyonkarahisar karayolunda seyir halinde olan 32 K 0342 plakalı yolcu midibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeride geçerek devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada yaralanan 15 kişi çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Valilikten açıklama

Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün saat 15.00 sularında, Isparta- Afyonkarahisar yolu Göltaş Çimento işletmesi mevkiinde bir seyahat firmasına ait midibüs sürücüsünün, yağış nedeniyle yolun kaygan olmasından da kaynaklı, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçerek devrilmesi sonucu bir kaza meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre kazada 15 vatandaşımız hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış olup, olayın ardından sağlık, emniyet, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edilmiştir. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Kaza nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılan Isparta geliş istikameti yeniden trafiğe açılmıştır. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

30 Ağustos’taki tören öncesi Ankara’da olağanüstü hal!
Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programının yeni adresi belli oldu
AKP'li vekil rektörlüğünü yaptığı üniversitenin öğrencisi oldu
İSKİ açıkladı: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum
İzmir'de restoranda çıkan kavga cinayetle bitti: İşletme sahibi müşteriyi vurdu!