İrem Derici: Raporlarım temiz çıktı, mahalle mahalle gezmeye başlıyorum

Kanında uyuşturucu madde tespit edilmeyen İrem Derici, "Raporlarım temiz çıktığına göre mahalle mahalle gezmeye başlıyorum" dedi.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İrem Derici, "Gerekirse mahalle mahalle gezip, o tertemiz sonuçları herkesle paylaşacağım. Nasıl bugün her yer operasyonu haber yaptıysa, o tertemiz raporun da paylaşılmasını istiyorum. 14 yıldır tırnaklarımla bu sektörde kendime bir yer edindim. Ben bu kariyeri uyuşturucu gibi bir belayla riske atacak kadar aptal mıyım? Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum" demişti.

Kan ve saç örneklerinde uyuşturucu madde tespit edilmeyen İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Raporlarım temiz çıktığına göre mahalle mahalle gezmeye başlıyorum. Beton Derici'ye güvenin siz. Bugüne kadar asla yalan söylemedim, söylemem de" dedi.

Ne olmuştu?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; çok sayıda şarkıcı, oyuncu ve sosyal medya fenomeni hakkında "Uyuşturucu madde kullanımına özendirmek" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Jandarma tarafından 8 Ekim'de sabah saatlerinde evlerinden alınan 19 ünlü isim, kan örneklerinin alınması ve ifade işlemlerinden sonra serbest bırakılmıştı. 19 kişiden 8 kişinin testinin pozitif olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yılbaşına iki hafta kala, bu ok işareti bizi nereye götürüyor?
Dezenformasyon ile Mücadele Merkezi Başkanı da ifadede
Başkent Üniversitesi’nden 2025 UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralamasında Büyük Başarı
4 ilde yasa dışı bahis operasyonu: Tehdit ve şantajla para aktarımı yapmışlar!
New York Times: 'Marmara'nın derinliklerinde ürkütücü gelişme'