İnterneti ikiye bölen elbiseyi paylaşan kişi, suçunu itiraf etti, tutuklandı

İnsanları ikiye bölen beyaz/altın rengi ya da mavi/siyah elbisenin arkasındaki adam, eşini boğmaya çalıştığını itiraf etti.

Keir Johnston, 2015'teki düğününde kayınvalidesinin giydiği elbisenin fotoğrafının bir misafir tarafından internette paylaşılmasının ardından "#TheDress"le (Elbise) dünyanın dikkatini çekmişti.

Elbisenin gerçek renkleri (siyah ve mavi mi yoksa beyaz ve altın rengi mi) üzerine yapılan tartışma, o zamanki manşetlere göre "interneti sallayarak" aralarında ünlülerin de bulunduğu binlerce yorum almıştı. Independent Türkçe'deki habere göre Johnston, eşine şiddet uygulamakla suçlanıyor.

Glasgow'daki Yüksek Mahkeme'ye çıkan 38 yaşındaki Keir Johnston, eşi Grace Johnston'a "korkunç" bir saldırı gerçekleştirdiğini kabul etti. Johnston, gelecek ay 6 Haziran'da verilmesi planlanan hükmüne kadar tutuklu kalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Klasik müzik sevmeyenlerin de sevdikleri bir arya varmış
Bu kapının arkasında Meslek Fabrikası çalışanlarının eğitim tutkusu var
İran gerilimi Moskova’ya sıçradı: İsrailli yolcular gözaltına alındı
Saldırıda ağır yaralanan Almina’nın babasından sitem: 'Paylaşımım çarpıtıldı'
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?