İmamoğlu'na destek için diplomasını yırtan öğrenci gözaltına alındı

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde diplomasını yırtan Doruk Dökücü gözaltına alındı.

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden "yüksek onur" derecesiyle mezun olan Doruk Dörücü, 19 Mart'ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına ve diplomasının iptal edilmesine tepki göstererek, mezuniyet töreninde diplomasını yırttı.

Dörücü, "Müstakbel cumhurbaşkanının diplomasını iptal eden, kafasın göre fakülte açan, kapayan, bölen bu istibdat rejiminin bana vermiş olduğu diploma hükümsüzdür" ifadelerini kullandı.

Avukat Mehmet Can Seyhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Arkadaşımız Doruk Dörücü var olan diplomasını yırtmak suçundan şafak operasyonuyla gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Mahkemeden emsal karar: Özel hastane acil müdahaleler için ücret alamaz
Meteoroloji açıkladı: Bu bölgelerde yağışlara dikkat
AKP'li Galip Ensarioğlu çağrı yaptı: Leyla Zana'ya küfürlü tezahürata tepki
Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama!
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni yılda trafik cezalarına dev zam!