İmamoğlu: İstanbul Üniversitesi yönetimi, okulumun tarihine kara leke sürdü

Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Üniversitesi yönetimi, alnımın akıyla aldığım diplomayı iptal etmeye çalışarak okulumun tarihine kara bir leke sürdü" dedi.

Görevden alınan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, diplomasının iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından 12 Ekim 2022'de Beyazıt Meydanı'nda çekilen videosunu paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar gelir geçer, güzel işler kalır. Mezun olduğum üniversitenin tarihi kapısının önündeki Beyazıt Meydanı'nı İstanbul'a tekrar kazandırmak bana nasip olmuştu, bu güzel işi yaptığım için çok gururluyum.

Ama İstanbul Üniversitesi yönetimi, alnımın akıyla aldığım diplomayı iptal etmeye çalışarak okulumun tarihine kara bir leke sürdü. Bu kararı alanlar mutlu olamayacaklar, çünkü bu zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Almanya'da 40 yıl çalıştı, tüm mal varlığına haciz konuldu
Çalışanının fotoğrafını paylaşan patrona hapis cezası
İstanbul'da havası en kirli noktalar belli oldu
Meteoroloji açıkladı: İstanbul dahil 32 il için soğuk ve karlı hava uyarısı yapıldı
5 ilde uyuşturucu operasyonu: 346 şüpheli yakalandı