İktidara yakın Alçı'dan istifaya ilişkin açıklama

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Nagehan Alçı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu istifayı kabul etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk kanalında katıldığı Kübra Par'la Açık ve Net programında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstifanın doğru olduğunu belirten Alçı, "Beklenen bir karar değildi, şaşırtıcı bir gelişme. Berat Albayrak'ın böyle bir metin yazdığıyla ilgili tartışmalar vardı, ben teyit ettim , metin doğru, basın sözcüsünden teyit ettim. Berat beyin kendi kararı olduğu ve istifa metni yazdığını doğrulattım. Henüz Cumhurbaşkanlığı'ndan bir açıklama gelmedi. %90 ihtimalle Cumhurbaşkanlığının bu istifayı kabul etmeyeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Lamine Yamal ve Cucurella o gece kaç pizza yedi?
Meteorolojiden peş peşe uyarılar
Uğur Mumcu, Bahriye Üçok ve Çetin Emeç dosyaları yeniden inceleniyor
Kayıp anneyi yapay zeka buldu
91 milletvekili istifa edip YENİ Parti'ye katılmıştı: İşte CHP'de kalan 44 vekil