İdlib'de rahatsızlanan Erdoğan şehit oldu

MİLLİ Savunma Bakanlığı, İdlib'de görevi sırasında rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Ağustos 2019’da İstanbul Bağcılar’daki 47. Tugay Komutanlığı'na atanmıştı.


DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Odysee’yi seyredenlerle bir pazar sohbeti: Sokrates zehiri içmeden öyle bir şey söyledi ki
Üç çocuğunu öldürmüştü: Lindsay Clancy davasının gündeme taşıdığı doğum sonrası psikoz nedir?
AKOM'dan İstanbul için Afrika ve Basra sıcaklık uyarısı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Ertuğrul Özkök: 63 yaşındaki Faruk amcanın çıplak selfisine ve 61 yaşındaki kadının “bam bam” dansına kaç puan?
Alihan Kuriş'in kardeşi ve Erhan Yılmaz yakalandı