İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AKP'li adaylar ile sahaya indi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AKP'li belediye başkan adayları ile sahaya indi. Yerlikaya, adaylarla esnafı gezerek seçim çalışmalarına destek verdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da AKP'nin saha çalışmalarına dahil oldu. Yerlikaya, AKP'nin adayları ile birlikte sahaya inerek esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Ziyaretlerini sosyal medya hesabından yayınlayan Yerlikaya, AKP'li adaylara açık destek verdi. 

Son olarak Silivri'de sahaya inen Yerlikaya, daha önce de Iğdır, Pendik ve Sancaktepe adayları ile gerçekleştirdiği ziyaretlerini sosyal medya hesabından yayınlayarak 'Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa ediyoruz' notunu kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

'12. Yargı Paketi' Resmi Gazete'de yayımlandı
Başkentte 'flört çetesi' çökertildi: Otel odasında şantaj tuzağı!
YÖK tarafından depremzede öğrencilere tanınan özel öğrencilik hakkı bir yıl uzatıldı
Akın Gürlek duyurdu... Yasadışı bahis soruşturması: 33 gözaltı kararı
MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ölümünde yeni ayrıntı: Ortağı açıkladı!