İbrahim Tatlıses'e şok suçlama! "Mavi Mavi Masmavi'nin sözleri..."

Nevzat Çelik,"Mavi Mavi Masmavi"nin sözleri anneme, Fahriye Çelik'e ait. Dedeman'da çalışırken elinden şiir defterini alan Tatlıses, sonrasında şarkısını söylemiş, filmini yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Şair ve yazar Nevat Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada İbrahimTatlıses'in şarkı olarak söylediği ve filmini yaptığı "Mavi Mavi Masmavi"nin sözlerinin annesi Fahriye Çelik'e ait olduğunu yazdı.

Fikir hırsızlığına duyarsızlığa tepki gösteren Nevzat Çelik'in paylaşımı şöyle oldu:

"Mavi Mavi Masmavi"nin sözleri anneme, Fahriye Çelik'e ait. Dedeman'da çalışırken elinden şiir defterini alan Tatlıses, sonrasında şarkısını söylemiş, filmini yapmıştır. Canlı yayında açıkladım ama herhangi bir duyarlık oluşmadı. Birilerinin hırsızlığına bu kadar mı alıştık?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gülistan Doku soruşturmasında 18 kişi gözaltına alındı
Ahbap soruşturmasında 4'üncü dalga operasyon: 13 şüpheli gözaltına alındı
16 saatlik mücadeleyle tarih yazdı
Mezarlıkta silahlı saldırı: AKP'li yönetici, oğlu ve yeğeniyle birlikte öldürüldü
Akbelen'de acele kamulaştırmaya yargı freni: 679 parsel alanı kapsayan davaların tamamını durdurdu