İbo Show'a rakip olarak gelmişti... Ratinglerde çakıldı: Veda mı ediyor?

"Şarkılar Seni Söyler" programı beklentiyi karşılayamadı. Reytinglerde çakılan programın yayına veda edeceği iddia edildi.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren "Şarkılar Seni Söyler" programı 25 Şubat Perşembe gününden beri seyirciyle buluşuyor.

Seyirciye müzik ziyafeti sunan eğlence programı, İbo Show'a rakip olmuştu. Ancak büyük umutlarla başlayan program reytinglerde beklentiyi bir türlü karşılamadı.Programın final yapacağı öne sürüldü.

Kan kaybetti

İlk bölümü Total'de 16., AB'de 12. ve ABC1'de ise 11. sırada yer alan program son haftalarda giderek kan kaybetti.

İlk 10'da kendisine yer bulamayan programı Kanal D farklı günlerde de yayınlamayı denese de istenen rakamlarına bir türlü ulaşılamadı.

Program kurgusunun zayıflığıyla ilgili de çok sayıda eleştirinin yapıldığı "Şarkılar Seni Söyler"in ekran ömrü merak konusu oldu.

Ardından program yayın hayatına veda edecek iddialarını da beraberinde getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'