İBB'den oyuncu Berrak Tüzünataç'ın "taksi" isyanına yanıt! Murat Ongun "Israrımız devam edecek"

Oyuncu Berrak Tüzünataç'ın Twitter'daki taksi isyanına İBB Sözcüsü Murat Ongun cevap verdi. Ongun, "Kaliteli bir sistem oluşturma çabamız UKOME'de 7 kez reddedildi. Israrımız devam edecek" dedi.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, İstanbul'daki taksi sorunuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tüzünaç'ın "İstanbul’da taksi yok. Hiçbir günün hiçbir saati yok. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?" sorusuna İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Muran Ongun yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Muran Ongun, Twitter hesabından Berrak Tüzünaç'ın tweetine yanıt vererek, "Berrak Hanım, bu konuda şikayetler ne yazık ki her geçen gün artmakta ancak İstanbul'da taksi sayısını artırıp kaliteli, erişilebilir, denetlenebilir bir sistem oluşturma çabamız Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yönlendirmesiyle UKOME'de 7 kez reddedildi. Israrımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor
Doruk Madencilik işçileri Ankara'da 1 Mayıs alanında