İBB iddianamesinin ilk duruşma tarihi belli oldu

İBB iddianamesinin ilk duruşma tarihinin belli olduktan sonra iptal edildi. Duruşma tarihi 18 aralık olarak duyurulmuştu.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması neden olan İBB soruşturmasında iddianame 11 Kasım'da tamamlandı. İmamoğlu'nun tutukluğunun 237 gününü iddianamesiz bir şekilde geçirmiş oldu. İmamoğlu şu an 253 gündür tutuklu.

İmamoğlu'nun 2430 yıla kadar hapsi istendiği iddianamede geçtiğimiz günlerde İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti.

UYAP sisteminde mahkemenin duruşma tarihi verdiği öğrenildi. Mahkeme, 18 Aralık'a ilk duruşmayı koydu. Fakat duruşma tarihi apar topar geri çekildi. Duruşma gününün iptal edilmesi UYAP sisteminde şöyle yer verildi:

"Daha önce İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi biriminde 2025/318 numaralı dosyada 18/12/2025 tarih 13:45 saatte verilmiş olan duruşma günü iptal edilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!