İBB, depremin yaralarını sarmaya çalışırken belediyeye 2 müfettiş daha gönderildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde yardım ve çalışmalarını devam ettirirken belediyeye 2 müfettiş daha gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem bölgesinde çalışmalarına ve yardımlara devam ediyor. 

Deprem bölgelerinde tüm çalışmalar devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye'sine iki müfettiş daha gönderildiği öğrenildi.

Murat Ongun'un konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"İBB depremin yaralarını sarmaya çalışırken, dün itibariyle İBB’ye 2 yeni müfettiş daha gönderildi. 3,5 yıldır 100’den fazla müfettiş geldi zaten. Rahatsız değiliz. Bu bilgiyi, ülke yasta ve felaket halindeyken dahi, birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu?
Oyuncu Kerem Bürsin: 'AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum'
Mardin'de yasadışı kazı ve tarihi eser operasyonu: 1500 yıllık tarihi mozaik ele geçirildi
Avcılar’da çatı katında yangın çıktı: Evdeki 25 kediden 10'u yangından dolayı hayatını kaybetti
Cem Küçük'ün avukatından açıklama