İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da paylaştı! Ahmet Davutoğlu'ndan çarpıcı Kanal İstanbul yorumu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HaberTürk'de Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Davutoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burada Kanal İstanbul'a ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanı inadına Kanal İstanbul'u yapacağız, Haziran'da temel atacağız dedi. Bizim gölge kabinemiz var. Dedim ki,  Ulaştırma Bakanlığına bakan arkadaşımıza ''Nasıl başlayacak, yatırım ihalesi yok'' dedim'' ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanı alelacele kazma atıyorum diyor, ortada finansman yok. Olsada İstanbul'a ihanettir'' dedi.

Altaylı'nın ''proje ortaya atıldığında AKP'deydiniz. Karşı çıkmadınız'' ifadelerine de cevap veren Davutoğlu, ''Ben başbakanlığı aldığımda hükümet programında olduğu için bu projeyi saydım. Sonra brifingler aldım ve tatmin olmadığım için benim dönemimde Kanal İstanbul'a ilişkin hiçbir adım atılmadı'' diye konuştu. 

İMAMOĞLU DA PAYLAŞTI 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Davutoğlu'nun sözlerini sosyal medya hesabından, ''Haziran’da Beton Kanal’ın temelini atmaya çalışanlar, çok ciddi yanlış içinde. Seçilmiş son Başbakan ve Gelecek Partisi Lideri Sn. Ahmet Davutoğlu uyarıyor. Dikkatle dinleyiniz'' notuyla paylaştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sayın Aile Bakanı size Kulaksız köyünden çok ciddi itiraz var
DMD hastası Yiğitcan’ın yardım çağrısı: “Bacaklarım çok ağrıyor…”
Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın