Hürriyet'te değişim! Celal Korkut'un yerine gelecek isim belli oldu!

Celal Korkut'un DHA Genel Müdürü olmasının ardından boşalan Hürriyet İstihbarat Müdürü koltuğuna oturacak olan isim açıklandı.

Hürriyet gazetesi haber yapılanmasında çok önemli bir atama duyuruldu. Demirören Medya Grubu'nun bünyesinde yer alan Demirören Haber Ajansı'ndaki yeni yapılanmanın ardından şimdi de Hürriyet gazetesinde değişim yaşanıyor. 

Hürriyet gazetesi İstihbarat Müdürü Celal Korkut'un DHA Genel Müdürü olmasının ardından yerine getirilen isim açıklandı. Hürriyet İstihbarat Müdürü görevine aynı servisteki tecrübeli muhabir Eyüp Serbest atandı.

23 yıldır Hürriyet'te çalışan ve 2018 yılı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülü sahibi Eyüp Serbest'in atanması bugün duyuruldu. Celal Korkut ile yıllarca mesai yapan Eyüp Serbest, şimdi boşalan koltuğa geçti. 

Eyüp Serbest'in isminin gazete künyesinde yarın Hürriyet İstihbarat Müdürü olarak yer alması bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'