Hürriyet yazarları bir kez daha karşı karşıya geldi! Osman Müftüoğlu'ndan Ahmet Hakan'a eleştiri!

Hürriyet yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın cumartesi günkü köşesindeki “Vaka sayıları düşüyor, hasta sayısında azalma var, aşılama başladı, başlayacak, ben diyorum ki: Lokantaları ve kafeleri yavaş yavaş açsak mı?” önerisine kesinlikle katılmadığını yazdı.

Osman Müftüoğlu yazısında, "Ahmet Hakan’la kesinlikle aynı fikirde değilim. Biliyorsunuz, biz aynı hatayı geçtiğimiz haziranda da yaptık. Yanlış normalleştik. Gelin bu sefer yine aynı hataya düşmeyelim. 2020 Haziranında yaptığımız gibi hızlı ve fazla normalleşmeyelim. Aşılamanın olumlu sonuçlarını en erken mayıs ayı gibi alabileceğimizi bilelim, ona göre hareket edelim, kademeli normalleşelim. Kademeli normalleşmede bile 'Bilim Kurulu ne diyorsa' ona göre hareket edelim." düşüncesini dile getirdi.

Müftüoğlu, "Vaka sayılarındaki bu sevindirici azalmanın sadece 'kalabalıklaşmaları azaltma' sayesinde ulaşılan geçici bir sonuç olduğunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Unutmayalım ki virüs sokakta bizi, bizim yeniden kalabalıklaşmamızı, kalabalıklaşabileceğimiz mekânlarda yeniden çoğalmamızı bekliyor." ifadesini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Bu ülkelerdeki gelir oranları Türkiye'yi geride bıraktı: 'Sadece Bulgaristan'ı geçebildik'
EspressoLab'in Türk kahvesi fiyatı tepki çekti: Kosova'da 1 Euro, Türkiye'de 95 TL!
Sarıyer'de yol çöktü... Eski Büyükdere Caddesi trafiğe kapatıldı!
ABD Başkanı Trump, yapay zeka ile kendisini 'Papa' yaptı