Hülya Avşar: İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler

Hülya Avşar, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade ede Nükhet Duru'ya tepki gösterdi.

Şarkıcı Nükhet Duru, geçen günlerde katıldığı bir davette kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getirmiş, söz konusu çıkışıyla gündem olmuştu.

Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." demişti.

'ÇIPLAK GEZEBİLİRLER'

Avşar, Nükhet Duru'nun bu açıklamalarına tepki gösterdi: İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

20 askerimiz şehit olmuştu: MSB bütün C-130'ların uçuşlarını durdurdu
Meriç Kahraman duyurdu: Tayfun Kahraman'ın tahliye talebi reddedildi!
TÜİK konut satış istatistikleri açıklandı: En çok hangi ülkenin vatandaşları Türkiye'den ev aldı?
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Antalya'da aile katliamı... Polis memuru dehşet saçtı: Eşi ve 2 çocuğunu katletti!