HSK'dan flaş kararname! 3 bin 70 hakim ve savcının görev yerleri değişti

HSK 'Yaz Kararnamesi'ni yayımladı. 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi, 3 bin 70 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi'ni tamamladı.

HSK'nin internet sitesinden yayımlanan kararnameye göre, adli yargıda 2 bin 582, idari yargıda ise 488 olmak üzere toplam 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

Kararnameyle Zonguldak, Denizli, Sakarya, Giresun, Aydın, Çanakkale, Diyarbakır, Afyon, Trabzon, Edirne, Erzurum, Amasya, Elazığ, Kilis, Nevşehir, Erzincan, Çankırı, Kırklareli, Kütahya, Burdur, Kastamonu, Ağrı, Bayburt, Iğdır, Hakkari ve Tunceli olmak üzere 26 ile yeni başsavcı atandı. (AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Türkiye Varlık Fonu, Vakıfbank'ın hisselerini yabancılara satıyor
Ertuğrul Özkök: Javier Bardem’in Boynundaki Filistin Poşusu Bütün Ümmet’in 25 Maddesinden Daha Mı Etkili
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, 'Askeri Ceza Kanunu'na muhalefet ettiği' iddiasıyla açılan davada beraat etti!
Meteoroloji açıkladı: Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görünüyor
Isparta Valiliği'nden fuardaki dansa soruşturma