Herkes verdiği mesajlara odaklandı kimse bu detayı fark etmedi! Sedat Peker'den Soylu'ya "Bahçeli" göndermesi: Kendine destekçi buluyormuş gibi görünsen de...

Sedat Peker dün yaptığı paylaşımlarla Süleyman Soylu'yu hedef almıştı. Peker bugün atacağı tweet'leri işaret ederek bazı iddiaları öne sürmüştü. Herkes Peker'in verdiği mesajlara odaklandı bu detay gözden kaçtı. Peker'in "Seni kim desteklerse desteklesin, yüce divana gideceksin ve cezaevine gireceksin" ifadeleri kullanması akıllara Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasını getirdi.

Sedat Peker'in dün Twitter üzerinden yaptığı sosyal medya paylaşımlarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bahsederken kullandığı bir ifade dikkat çekti.

Peker, paylaşımlarında bugün atacağı tweetlere dikkat çekip bir kez daha Soylu'yu hedef alırken "Fındık kadar aklınla seni cumhurbaşkanı olacağına inandıran kişiler de yanında olacak" deyip şu ifadeleri kullandı:

"Senin küçük aklın bu olaylar karşısında çünkü ısıya dayanmaz, error verir. Her ne kadar kendine destekçi buluyormuş gibi görünsen de, gelecek aylarda seni destekleyecek kimseyi bulamayacaksın. Cumhurbaşkanlığı hayalinden vazgeç. Seni kim desteklerse desteklesin, yüce divana gideceksin ve cezaevine gireceksin."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Peker'in bu sözleri akıllara Bahçeli'nin bu haftaki grup toplantısında Soylu'ya açık desteğini vurguladığı sözleri getirdi. Bahçeli, grup konuşmasında son dönemde yeniden hakkında 'istifa' edeceği yönünde iddialar ortaya atılan Soylu'ya yönelik desteğini şu sözlerle dile getirmişti:

"Terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi, asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum.

Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti'nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır.

Terörle mücadeleyi dağda taşta, sınır içinde sınır ötesinde cesaretle yürüten bir hükümeti, bir bakanı, topyekûn tüm güvenlik güçlerimizi ama, ancak, fakat demeden önşartsız destekledik, bundan sonra da destekleyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Avrupa'yı ikiye bölen Kanye West konser turunun İstanbul’dan başlama ihtimali yüzde kaç?
Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı