"Hayat bir kez daha kazandı" Bakan Koca’dan "Elif" paylaşımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremin ardından, 3 yaşındaki Elif Perinçek'in 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin, "Hayat bir kez daha kazandı" dedi.

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 3 yaşındaki Elif’in enkazdan sağ olarak kurtarılması tüm Türkiye’ye umut verdi.

Bakan Koca da, Bayraklı’da yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazında mahsur kalan Elif Perinçek’in 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Elif’in kurtarılma görüntülerini paylaşan Bakan Koca, “Hayat bir kez daha kazandı. İdil kızımızın ardından, 65 saat sonra aramıza dönen 3 yaşındaki Elif kızımız da hayata yeniden merhaba dedi. Yaşamdan yana olan umut ve mücadelemize güç kattınız. Ekiplerimize minnettarız” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Haberal hoca Mısır'dan dünyaya seslendi: " Öldürmeyin, hayatı bağışlayın "
Ertuğrul Özkök: Kadınlar! “Erkeğin yaşı bölü 2 artı 2” dönemi kapandı. Yeni formül “Yaş eksi 5-10”… Amaaaa
Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar