Hava durumu: Sağanak bekleniyor

Çanakkale, Edirne, Balıkesir, İstanbul ve Kırklareli'nde sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise Marmara'da 6 ila 8 derece azalacak.

Meteoroloji, 10 Ocak hava durumu raporunu yayımladı.

Rapora göre; Çanakkale, Edirne, Balıkesir, İstanbul ve Kırklareli'nde sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise Marmara'da 6 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Don uyarısı

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun dik ve eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi ile iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türk Willy Wonka’sı Galataport’ta kime ne satıyor, İstinye Park’ta kime ne satıyor?
AKP döneminde İBB'de Cumhurbaşkanlığı aile fertlerine araç tahsis edilmiş
İmamoğlu'ndan imza kampanyasına çağrı: Parti değil ülkemizin yarınları için
Bakanlık açıkladı: Beşiktaş'ın çocuk sweatshirtleri yasaklandı
CHP'li eski Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı