Hava durumu: Kar ve yağmur bekleniyor

Meteoroloji tahminlerine göre 26 ilde yağmur, iki ilde ise kar bekleniyor.

Meteoroloji tahminlerine göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın Marmara Bölgesi ve Ege kıyılarında kuzey yönlerden, diğer kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Orta Akdeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Yağmur beklenen iller: Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar,Isparta, Burdur, Sakarya, Eskişehir, Konya, Karaman, Aksaray, Sinop, Amasya, Adana, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Hatay, Antalya (Gök gürültülü ve kuvvetli)
Mersin (Gök gürültülü ve kuvvetli)

Karla karışık yağmur beklenen iller şöyle: Niğde, Kayseri, Nevşehir, Ankara, Kırşehir, Kırıkkale, Bolu, Çankırı, Çorum, Tokat

Kar beklenen iller şöyle: Yozgat, Sivas

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!